U mbajt me sukses takimi ndëmjet mjekëve përfaqësues nga Europa dhe përfaqësuesëve zyrtar nga Republika e Shqipërisë dhe Kosovës

Sot më Datë 24 Maj, Ora 18:00-21:00 u mbajt me sukses nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë takimi ndëmjet mjekëve përfaqësues nga Europa dhe përfaqësuesëve zyrtar nga Republika e Shqipërisë dhe Kosovës në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez dhe vendet e tjera europiane.
Falenderojmë vecanërisht për pjesëmarrjen aktive:
1-Dr. Arben Vitia-Ministër i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës
2-Prof. Dr. Mira RakacollI-Zv/Ministre e Shëndetësisë së Shqipërisë
3-Znj. Dafina Gexha-Zv/Ministre e Shëndetësisë së Kosovës
4-Z. Uliks Emra-Ambasador i Republikës së Kosovës në Norvegji
5-Z. Kastriot Noli- Sekretar i parë I Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Gjermani
6-Znj.Anduena Stephan-Konsulle e Nderit në NRW-Gjermani
7-Dr. Skënder Brataj- Drejtor I Urgjencës kombtare në Shqipëri
8-Znj.Ornela Ademi-Kontrolluese shkencore prane EMA (European Medicines Agency)-Hollandë/Norvegji
9-Z. Imer Lladrovci- Shef i Konsullatës se Përgjithshme të Kosovës Stuttgart
10-Znj. Suela Kalia– Këshilltare për profesionistët e kthyer dhe bashkëpunimin me diasporën, GIZ Albania
11-Znj. Anisa Isufi-Zv Presidente e ACMS-Marrëdheniet me jashtë
12-Z. Daut Haxhaj– Organizata LEASH Norvegji
13-Dr. Vedat Eljezi- Përfaqësues i Federatës për Mjekët shqiptarë në Francë
14-Dr. Adrian Fandi- Përfaqësues i Federatës për Mjekët shqiptarë në Angli
15-Dr. Valbona Selimaj-Kontoni- Përfaqësuese e Federatës për Mjekët shqiptarë në Belgjikë
16-Dr. Rubena Maci- Përfaqësuese e Federatës për Mjekët shqiptarë në Itali
17-Dr. Naser Ahmeti dhe Dr. Shaip Ibishi- Përfaqësues të Federatës për Mjekët shqiptarë në Gjermani
18- Dr. Arber Morina dhe Dr. Albulena Gërguri-Përfaqësues të Federatës për Mjekët shqiptarë në Kosovë
19- Dr. Vjola Halili- Përfaqësuese të Federatës për Mjekët shqiptarë në Shqipëri
20-Dr. Genc Selmani-Përfaqësues i Federatës për Mjekët shqiptarë në Maqedoni
21- Dr. Imri Demisai-Përfaqësues i Federatës për Mjekët shqiptarë në Suedi
22-Z.Avni Dervishi-Politolog dhe expert i diplomacise europiane-Suedi
23- Znj-Salie Osmankaq- Përfaqësuese mediatike të Federatës për Mjekët shqiptarë në Afrikë
Falenderojmë gjithë Mjekët e Federatës qe ishin të pranishëm dhe pjesëmarresit e takimit!
Dr.med. Aurora Dollenberg-Presidente e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Europë
Dr.Gazmend Berisha-Kryetar i Federatës për Mjekët shqiptarë në Norvegji
Znj. Eljona Istrefi-Bordi Drejtues i Federatës
Moderatore e takimit: Dr.Anisa Vreto-Poloni
Me përshëndetje të përzemërta kolegiale,
Stafi i AMFE
AMFE: ´´ We make Medicine´´