Të sigurojmë që sa më shumë njerëz të kenë mbulim shëndetësor universal, ti mbrojnë nga urgjencat shëndetësore dhe të sigurojnë një shëndet më të mirë.

TEMA MJEKSORE

Titulli <> për Prof.Dr. Vedat Eljezi-Profesor i Universitit Gabriel Montpied-Francë

Federata ka kënaqësinë dhe nderin të shpall dhënien e titullit

Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z. Dardan Asllani mbështet platformën “Telemjekesia dhe shëndeti përmes vizitave online”.

Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z.

Federata e Mjekëve në Evropë” me datë 27 nëntor në qytetin e bukur Malmö-Suedi

  “Federata Europiane e Mjekëve Shqiptarë” mban Konferencën e 10-të

Disaspora acts First Aid & Reanimation Training

Save the Date: September 21, 10:00-14:00 pm Place: Pediatrics/Telemedicine Hall,

Report TV – Filip Caushaj: Vaksinat janë të sigurta, qytetarët të mos frikësohen!

Falenderojme kolegun me fame nderkombtare Prof. Dr. Filip Caushaj per

The Federation of Albanian Doctors Europe is pleased to announce you our next project. „Ray of hope for albanian children“

After the successful workshop „Doctors & Diaspora in Action“,The Federation

The Federation of Albanian Doctors Europe is happy to announce that the workshop “Doctors & Diaspora in Action” was a great success.

The Federation of Albanian Doctors Europe is happy to announce

Më Datat 24-26 Qeshor u mbajt me sukses Konferenca e IX-të ndërkombtare mjekësore në Bruksel

Më Datat 24-26 Qeshor u mbajt me sukses Konferenca e

U mbajt me sukses takimi ndëmjet mjekëve përfaqësues nga Europa dhe përfaqësuesëve zyrtar nga Republika e Shqipërisë dhe Kosovës

Sot më Datë 24 Maj, Ora 18:00-21:00 u mbajt me

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë në bashkëpunim me partnerë nga Europa fton në një tryezë virtuale palët e të interesuara dhe aktive në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez.

Datë 24 Maj- E Hënë, Ora 18:00-20:00 p.m Federata e

Konfirmimi për sjelljen e 95 mijë vaksinave në Kosovë ishte meritë edhe e mjekëve nga diaspora

Konfirmimi për sjelljen e 95 mijë dozave të vaksinave në

AMFE zyrtarisht licensohet si strukturë Evropiane, jofitimprurëse me te drejt pjesmarrje në projektet nderkombëtare

Kryetarja e Federatës se Mjekëve Shqiptar në Evropë Dr.Aurora Dollenberg