Ju lutemi vizitoni pyetjet tona të bëra shpesh nëse keni ndonjë pyetje rreth AMFE. Nëse pyetja juaj nuk është përgjigjur, ju lutemi përdorni listën më poshtë për të na kontaktuar.
AMFE vë në dispozicion informacionin në përputhje me politikën e tij për zbulimin e informacionit. Politika synon të rrisë sasinë e informacionit në dispozicion dhe do të hyjë plotësisht në fuqi progresive për një periudhë prej dy vjetësh.

Selia e AMFE-së në HANNOVER
Kanzleistraße 20
38300, Wolfenbüttel-Hannover
Telefon: + 49-1737579144