Titulli për Prof.Dr. Vedat Eljezi-Profesor i Universitit Gabriel Montpied-Francë

Federata ka kënaqësinë dhe nderin të shpall dhënien e titullit <<Good Will AMBASSADOR>> kolegut tonë dhe personalitet me renome Prof.Dr. Vedat Eljezi-Profesor i Universitit Gabriel Montpied-Francë, për rolin e tij si mjekë në ndihmë të sensibilizimit të popullatës gjatë periudhës pandemike dhe si akademik duke mbështetur zhvillimin shkencor në universitetet shqiptare.
Prof. Eljezi urime të përzemërta dhe faleminderit që jeni bëre pjesë e vizionit të Federatës për të arritur një Shqiptari dhe Europë sa më të shëndetshme!
Me Respekt
Stafi i AMFE
AMFE: ´´We make Medicine´´