Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z. Dardan Asllani mbështet platformën “Telemjekesia dhe shëndeti përmes vizitave online”.

Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z. Dardan Asllani mbështet platformën “Telemjekesia dhe shëndeti përmes vizitave online”.
Mjekësia digjitale mundëson vizita mjekësore me expertët e nga mbarë europa, duke i ardhur në ndihmë pacientit shqiptarë kudo që ndodhet. Jeni të mirëpritur!
Federata ofron dijen dhe gatishmërine e expertëve të saj:
1-Dr. Gazmend Berisha, Specialist i Mjekësisë Intensive/Reanimacion
2-Ornela Ademi-Kontrolluese shkencore pranë EMA (European medicines Agency)
3- Z. Neshad Asllani– Co-Founder Klinika digjitale
4-Rabea Wölk-Shahini, përfaqësuese zyrtare-Braunschweig
5-Dr. Aurora Dollenberg-Specialist i Mjekësisë Urgjente/Familjes/Psikoterapisë
Për pjesëmarrje kliko: https://us06web.zoom.us/j/84166957667
AMFE: ´´ We make Medicine´´