Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë në bashkëpunim me partnerë nga Europa fton në një tryezë virtuale palët e të interesuara dhe aktive në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez.

0 Comments

Datë 24 Maj- E Hënë, Ora 18:00-20:00 p.m
Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë në bashkëpunim me partnerë nga Europa fton në një tryezë virtuale palët e të interesuara dhe aktive në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez.
Falenderojmë folësit dhe bashkëpunëtorët e këtij takimi:
1-Z. Artur Kuko-Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Gjermani
2-Z. Uliks Emra-Ambasador i Republikës së Kosovës në Norvegji
3-Dr. Arben Vitia-Ministër i Shëndetsisë i Republikës së Kosovës
4-Prof. Dr. Mira Rakacolli-Zv/Ministre e Shëndetsisë së Shqipërisë
5-Dr.Gazmend Berisha-Kryetar i Federatës për Mjekët shqiptarë në Norvegji
6-Znj.Ornela-Kontrolluese shkencore prane EMA (European Medicines Agency)-Hollandë/Norvegji
7-Z.Imer Lladrovci- Shef i Konsullatës se Përgjithshme të Kosovës Stuttgart
8-Znj.Anduena Stephan-Konsulle e Nderit në NRW-Gjermani
9-Dr.med. Aurora Dollenberg-Presidente e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Europë
Moderator i takimit: Dr.Anisa Vreto-Poloni
Mirëpresim pjesëmarrjen tuaj në ZOOM: Klikoni ne Linkun e Platformes Zoom: https://zoom.us/j/97026994263
Me përshëndetje të përzemërta kolegiale,
Stafi i AMFE
AMFE: ´´ We make Medicine´´

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *