Federata e Mjekëve ne Europe mban me date 13.Mars “Konferencen e VIII-te Internacionale”

Te nderuar Koleg/e,
I nderuar Pacient/e shqiptare,
Ne kushtet e rritjes se vdekshmerise dhe ecurive te renda sidomos tek moshat e reja me Covid-19, Federata e Mjekëve ne Europe mban me date 13.Mars “Konferencen e VIII-te Internacionale” te akredituar me 7 pike ne gjermani.
Qellimi i Mjekeve specialiste eshte konsolidimi i te dhenave me te fundit mbi Covid-19/Mutacioneve te reja, per te frenuar rastet e renda dhe infektimet e reja.
Ju mikëpresim!
Stafi AMFE