Dr. Arjan Mullahi, kirurgu ortoped qe ka arritur operacione “Mrekulli”

Po e nisim kete vit te Ri 2021 me nje Falenderim per Dr. Arjan Mullahi, kirurgun ortoped qe ka arritur operacione “Mrekulli” duke i kane dhuruar jete shume shqiptareve. Dr. Arjan Mullahi eshte Personalitet akademik dhe simbol i humanizmit per gjithe mjeket shqiptare ne diaspor!

Stafi AMFE e. V.
Albanian Medical Federation for Europe