Rekomandimet nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë  ka ndezur dritat e alarmit te rritjes se vdekshmerise dhe rrezikimit te mbylljes se kufijve me vendet Europiane per kete Vite dhe rekomandon në dekleraten e saj.

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë e gatshme të ofrojë ndihmë në menaxhimin e Covid-19

  “Federata e Mjekëve Shqiptar për Europë është e gatshme të ofrojë ndihmën e saj dhe ekspertizën e saj në bashkëpunim me ekspertët shëndetësor të vendeve shqiptarë për hartimin e protokolleve që do të lehtësonin menaxhimin e pandemisë Covid-19”. Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë ka dalë me një reagim për situatën me Covid-19 në […]