0 Comments

Titulli <> për Prof.Dr. Vedat Eljezi-Profesor i Universitit Gabriel Montpied-Francë

Federata ka kënaqësinë dhe nderin të shpall dhënien e titullit <<Good Will AMBASSADOR>> kolegut tonë dhe personalitet me renome Prof.Dr. Vedat Eljezi-Profesor i Universitit Gabriel Montpied-Francë, për rolin e tij si mjekë në ndihmë të sensibilizimit të popullatës gjatë periudhës pandemike dhe si akademik duke mbështetur zhvillimin shkencor në universitetet shqiptare. Prof. Eljezi urime të […]

0 Comments

Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z. Dardan Asllani mbështet platformën “Telemjekesia dhe shëndeti përmes vizitave online”.

Federata Mjekët Shqiptarë Europë në bashkëpunim me Klinikën Digjitale-CEO z. Dardan Asllani mbështet platformën “Telemjekesia dhe shëndeti përmes vizitave online”. Mjekësia digjitale mundëson vizita mjekësore me expertët e nga mbarë europa, duke i ardhur në ndihmë pacientit shqiptarë kudo që ndodhet. Jeni të mirëpritur! Federata ofron dijen dhe gatishmërine e expertëve të saj: 1-Dr. Gazmend […]

0 Comments

Federata e Mjekëve në Evropë” me datë 27 nëntor në qytetin e bukur Malmö-Suedi

  “Federata Europiane e Mjekëve Shqiptarë” mban Konferencën e 10-të më rradhë, e cila bashkon profesionistët mjekësore të diasporës sonë (AMFE) të cilët ndër të tjera kontribuan edhe për sigurimin e vaksinave nga Bashkimi Evropian për vendet shqipfolëse Federata Mjekët Shqiptarë Europë Aurora Dollenberg

0 Comments

Disaspora acts First Aid & Reanimation Training

Save the Date: September 21, 10:00-14:00 pm Place: Pediatrics/Telemedicine Hall, Faculty of Medicine-Tirana Acredditation: 5 Points-Germany. Albanian Medical Federation for Europe (AMFE) organizes in support of GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) the medical training “Diaspora Acts: First Aid & Reanimation”. Parnters are ACMS (Albanian Comminitee of Medical Students), “We speak Science – Dr. Zalli”, the […]

0 Comments

Report TV – Filip Caushaj: Vaksinat janë të sigurta, qytetarët të mos frikësohen!

Falenderojme kolegun me fame nderkombtare Prof. Dr. Filip Caushaj per mesazhin drejtuar gjithe pacienteve shqiptare: Vaksinat janë të sigurta, qytetarët të mos frikësohen. Mos Hezitoni ta merrni vakninen! AMFE “We make Medicine” www.amfe-federation.eu ————————————————————————– Report TV – Filip Caushaj: Vaccines are safe, citizens shouldn‘t be afraid! Albanian-American doctor, Filip Caushaj: Safe anti-COVID vaccines, do not […]

0 Comments

The Federation of Albanian Doctors Europe is pleased to announce you our next project. „Ray of hope for albanian children“

After the successful workshop „Doctors & Diaspora in Action“,The Federation of Albanian Doctors Europe is pleased to announce you our next project. „Ray of hope for albanian children“ is carried out in cooperation with 1 – IDEAL Integrative Deutsch-Albanische Gesellschaft e. V. represented by Ms. Anduena Stephan, first chairman Mr. Bekim Hoxha, member of board […]

0 Comments

The Federation of Albanian Doctors Europe is happy to announce that the workshop “Doctors & Diaspora in Action” was a great success.

The Federation of Albanian Doctors Europe is happy to announce that the workshop “Doctors & Diaspora in Action” was a great success. We want to say thank you to the speakers: 1-Representative of albanian medical professionals France Dr Vedat Eljezi MD PhD, Senior Consultant in University Clinical Center 2-Representative of albanian medical professionals UK Dr. […]

0 Comments

Më Datat 24-26 Qeshor u mbajt me sukses Konferenca e IX-të ndërkombtare mjekësore në Bruksel

Më Datat 24-26 Qeshor u mbajt me sukses Konferenca e IX-të ndërkombtare mjekësore në Bruksel (36 Kredite), organizuar nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë me mbështetje nga IDEAL e.V dhe në bashkëpunim me Mission of the Republic of Albania to the European Union. Krijimi i urave të bashkëpunimit me drejtuesin për ballkanin perëndimor Z. […]

0 Comments

U mbajt me sukses takimi ndëmjet mjekëve përfaqësues nga Europa dhe përfaqësuesëve zyrtar nga Republika e Shqipërisë dhe Kosovës

Sot më Datë 24 Maj, Ora 18:00-21:00 u mbajt me sukses nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë takimi ndëmjet mjekëve përfaqësues nga Europa dhe përfaqësuesëve zyrtar nga Republika e Shqipërisë dhe Kosovës në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez dhe vendet e tjera europiane. Falenderojmë vecanërisht për pjesëmarrjen aktive: 1-Dr. Arben Vitia-Ministër […]

0 Comments

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë në bashkëpunim me partnerë nga Europa fton në një tryezë virtuale palët e të interesuara dhe aktive në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez.

Datë 24 Maj- E Hënë, Ora 18:00-20:00 p.m Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë në bashkëpunim me partnerë nga Europa fton në një tryezë virtuale palët e të interesuara dhe aktive në mundësimin e një donacioni vaksinash nga shteti norvegjez. Falenderojmë folësit dhe bashkëpunëtorët e këtij takimi: 1-Z. Artur Kuko-Ambasador i Republikës së Shqipërisë në […]

0 Comments

Konfirmimi për sjelljen e 95 mijë vaksinave në Kosovë ishte meritë edhe e mjekëve nga diaspora

Konfirmimi për sjelljen e 95 mijë dozave të vaksinave në Kosovë, që u bë nga presidentja e Bashkimit Evropian, Ursula Von Der Leyen, është edhe meritë e punës dhe angazhimit të Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Evropë (AMFE). Më 29 mars Federata i kishte adresuar një letër presidentes Ursula Von Der Leyen, me nënshkrimet nga […]

0 Comments

AMFE zyrtarisht licensohet si strukturë Evropiane, jofitimprurëse me te drejt pjesmarrje në projektet nderkombëtare

Kryetarja e Federatës se Mjekëve Shqiptar në Evropë Dr.Aurora Dollenberg përmes rrjetit fcb, ka falenderuar të gjithë ata që kontribuan qe Federata te licensohet zyrtarisht si strukturë evropiane, jofitimprurëse me të drejtë pjesëmarrje në projekte të një niveli ndërkombëtar.   Të dashur kolegë Mjek, bashkëatdhetar , intelektual, gazetarë dhe të gjithë kontribues vullnetar të Federatës […]