0 Comments

The Federation of Albanian Doctors Europe in support of giz Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit is happy to announce that the medical training „Diaspora Acts: First Aid & Reanimation“ was a great success.

The Federation of Albanian Doctors Europe in support of giz Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit is happy to announce that the medical training „Diaspora Acts: First Aid & Reanimation“ was a great success. We want to say thank you to the speakers: 1-Prof. Dr. Xheladin Draçini, Dean Faculty of Medicine 2-Dr. Skender Brataj, Director oft […]

0 Comments

Disaspora acts First Aid & Reanimation Training

Save the Date: September 21, 10:00-14:00 pm Place: Pediatrics/Telemedicine Hall, Faculty of Medicine-Tirana Acredditation: 5 Points-Germany. Albanian Medical Federation for Europe (AMFE) organizes in support of GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) the medical training “Diaspora Acts: First Aid & Reanimation”. Parnters are ACMS (Albanian Comminitee of Medical Students), “We speak Science – Dr. Zalli”, the […]

0 Comments

Përfundoi me sukses Konferenca e 8-të Ndërkombëtare multidisciplinare

“ Update i COVID-19/ Mutacionet ”, e organizuar nga Federata e Mjekëve shqiptarë në Europë. Kjo konferencë adresoi çështjet kryesore aktuale mbi trajtimin dhe ecurinë e COVID-19. Ekspertë ndërkombëtarë ndanë eksperiencat e punës në vendet e tyre dhe modelet pozitive të provuara tashmë në përballjen e valës së tretë pandemike. Falenderime gjthë Mjekëve të shumtë […]

0 Comments

Takimin e Mjekësisë në Diasporë

Përshëndetje te nderuar Koleg, Ashtu sic ju kemi njoftuar me e-mailin e dates 22.01.2021 ju njoftojmë si më poshtë vijon : “Takimin e Mjekësisë në Diasporë”, neser me datë 24.02.2021, ora 10:00 – 14:00. Vendtakimi : Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88381587148… Meeting ID: 883 8158 7148 Passcode: 89595 www.amfe-federation.eu Stafi AMFE

Rekomandimet nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë

Federata e Mjekeve Shqiptarë në Europë ndjek me interes dhe është e shqetësuar për situatën aktuale të përhapjes së COVID- 19 në Shqipëri dhe trevat shqiptare. Duke dashur të kontribuojmë në ndërgjegjësimin e opinionit publik shqiptar, ju drejtohemi të gjithë qytetarëve dhe qeveritarëve, partive politike, organizmave publike e private, shtypit të shkruar dhe të folur, […]

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë e gatshme të ofrojë ndihmë në menaxhimin e Covid-19

  “Federata e Mjekëve Shqiptar për Europë është e gatshme të ofrojë ndihmën e saj dhe ekspertizën e saj në bashkëpunim me ekspertët shëndetësor të vendeve shqiptarë për hartimin e protokolleve që do të lehtësonin menaxhimin e pandemisë Covid-19”. Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë ka dalë me një reagim për situatën me Covid-19 në […]