Rekomandimet nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë

0 Comments

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë  ka ndezur dritat e alarmit te rritjes se vdekshmerise dhe rrezikimit te mbylljes se kufijve me vendet Europiane per kete Vite dhe rekomandon në dekleraten e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *