Të sigurojmë që një miliardë më shumë njerëz të kenë mbulim shëndetësor universal, ti mbrojnë nga urgjencat shëndetësore dhe të sigurojnë një shëndet më të mirë.

Tema Mjeksore

Rekomandimet nga Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë  ka ndezur dritat e

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Europë e gatshme të ofrojë ndihmë në menaxhimin e Covid-19

  “Federata e Mjekëve Shqiptar për Europë është e gatshme

Crregullimet e Ankthit

Abstract Background After a life-threatening disease such as heart attack,

Coronavirus

Koronaviruset (CoV) janë një familje e madhe e viruseve që